Sport | Aldrig for sent at state til en sportsgren - Opuskbh.dk
15463
page-template-default,page,page-id-15463,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sport

Der er rigtig mange, som i Danmark går til sport eller udøver den alene. Det er noget, som vi kan være meget stolte af, for i mange lande er langt flere som er overvægtige. Men hvad laver vi egentlig i Danmark for at holde os i bedre form end mange af de andre lande? Jo nu skal du høre, vi dyrker generelt mere sport, men vores kost som vi får, den spiller også en enorm rolle, for selvom man dyrker meget sport men spiser usund, så kan man stadig blive tyk. Derfor holder vi os i bedre form end andre lande, for her i Danmark er vi meget bedre til at spise sundere og meget mere varieret hvilken vi også kan være meget stolte af. Ikke nok med at vi er slanke, så er vi også sunde på mange andre måder, som ikke kun har med sport at gøre, for vi får en masse sunde vitaminer og mineraler gennem vores kost.

Der er dog mange danskere, som meget gerne vil gå til en sport, men ikke ved hvad fordi de eksempelvis har spillet fodbold siden de var børn, og så kan det være meget svært at vænne sig til noget nyt. Det er noget, som vi meget gerne vil gøre noget ved, så derfor kommer der ugentligt tips, tricks og erfaring til hvordan man lige bryder isen og starter til en ny sport, for når man er i en pæn alder af de 40, så kan det være svært at starte til noget nyt fordi man ikke kender nogle. Men dyk ned i forslagene og så held og lykke med det.

  • Personlig træner århus – Bliv sparket igang af top professionelle trænere, der har mange års erfaring, og leverer personlig træning der garanterer gode resultater.
  • Firmatræning – Kom i form sammen med alle dine kollegaer, så kan i også snakke om jeres resultater i frokostpause. Denne coach kan klart anbefales, da han er både inspirerende og motiverende.
  • Under armour løbejakke – Her finder du det kendte mærke UA. Et tøj mærke der er beregnet til den seriøse sports atlet.
  • Kængurustylter – Gør sport til en leg! Det er ikke altid dit barn får rør sig så meget, derfor kan du med fordel købe en kængurustylte, som forbedre balancen og motionen.
  • Dykkermaske – Kunne du godt tænke dig at komme ud i det flotte danske hav og dykke – altså en lidt alternativ form for sport? På denne side kan du finde dykkermasker og andet dykkerudstyr.
  • Ergobag – Søger du en skoletaske eller en computertaske, så kan du finde et kæmpe katalog her.
  • Badmintonketcher – Det er vigtigt at man holder sig sund og rask, det kan være med en løbe tur men også hvis man har en hobby, og en god starts hobby kunne være badminton.
  • Fjernstyrede biler – Har du lyst til en lidt anden sport så er fjernstyrede biler måske en mulighed. Denne virksomhed tilbyder alt indenfor området.
TOP 5 Sportssko

1. SKECHERS

Er især kendt for deres komfort og af god grund. De ligger klart nr. ét, når vi snakker sportsko. Se her deres løbesko til herre.

2. Nike

Super populære indenfor sportens verden og producere nogle rigtig behagelige og stærke sko. Se de nyeste sko her: Sneaker release kalender.

nike-air-zoom-mariah-flyknit-pale-grey-01-1030x539

3. ADIDAS

Adidas er et super eksklusivt sko mærke og læner sig meget op ad Nike. De finder dog deres helt egne veje med deres sportssko. Tjek deres hotteste skomodel Adidas Ultra Boost 3.0

parley-x-adidas-ultra-boost-white-icey-blue-01-1030x539

4. REEBOK

Reebok er et rigtig populært brand som især har båret sig frem i basket branchen. Læs meget mere her.

atmos-x-reebok-instapump-fury-og-triple-white-01-coolsneakers

5. PUMA 

Puma er stadig en klassiker hos mange. Og stadig holder de en super kvalitet med deres sko. De laver ikke så mange sportssko, men det gør dem også mere unikke. Læs mere om dem her

puma-filling-pieces-blaze-of-glory1-coolsneakers-1030x539