Mensendieck gymnastik | Mindsk dine smerter - Opuskbh.dk
15558
post-template-default,single,single-post,postid-15558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Med Mensendieck gymnastik slipper du for smerter i kroppen

Ufatteligt mange mennesker går hver dag, uden at være klar over det, med en meget forkert holdning i kroppen. Dette er der ikke noget at sige til, eftersom der aldrig har været stort fokus på kropsholdning og positur. Problemet er stigende, og vi bør alle sætte et emne som dette i højsæde hver eneste dag. Om end man befinder sig på sin arbejdsplads, i køkkenet, eller ligger i sofaen og ser en film, bør man konstant gøre det til en vane, at have en korrekt positur i kroppen.

Kom i kontakt med din krop

For mange mennesker kan dette lyde som en belastende ting, men det er det slet ikke. Faktisk kan man hurtigt og let gøre det til en vane, at lade kroppen hvile på en passende måde, hvor man med tiden ikke tænker over, at man står, ligger eller sidder på en bestemt måde. Det kræver dog, at man selv tager initiativ til at gøre noget ved situationen, hvilket der er en passende løsning på. Mensendieck gymnastik kan hjælpe dig af med diverse smerter i kroppen. Denne form for gymnastik gør en opmærksom på bestemte kropsdele, og sørger for at man kommer i nær kontakt med kroppen. På denne måde vil man styrke svage muskler gennem forskellige øvelser, og på den måde udvikle ens kropsholdning- og positur til det bedre.

Forebyg smerterne før det er for sent

Før eller siden i livet vil stort set alle opleve, at man har nogle uforklarlige smerter i kroppen – det er der ikke noget at sige til. Det er alverdens små ting i hverdagen, som vi ikke tænker over, der lidt efter lidt destruerer vores muskler og knogler. Selvom man ikke har opnået disse smerter endnu, vil det helt klart være en god idé at undersøge forskellige øvelser og trænere, som kan forebygge disse smerter. Det er bedre at forebygge problemet, før det er for sent. Særligt rygsmerter i lænden opstår for utroligt mange mennesker, og kan fungere som langvarige skader resten af livet. Intet menneske ønsker at gå rundt med kroniske smerter, som er mere eller mindre uhelbredelige. Derfor bør man tage problemet, om man har indset det eller ej, i hånden, og gøre noget ved det omgående.

 

 

 

 

 

 

Effektivt mod utallige smerter

Mensendieck Gymnastik foregår i form af 30 minutter per lektion, og afvikles med to personer af gangen. Derfor kan du passende tage din kammerat, kollega eller andre i hånden, og omsider gøre noget ved jeres kropsholdning. Begge parter vil modtage et skræddersyet program, som vil sørge for at træne passende kropsdele, for at gøre træningen så hensigtsmæssig som mulig. Efter denne træning vil man med tiden kunne se meget flotte resultater, som man til dagligt aldrig ville vurdere var et problem – men det er det altså! Slip for at rende rundt med varige skader resten af dit liv, ved blot at observere dit spejlbillede for at komme i nær kontakt med krop og sind. Dette er en meget let løsning til at slippe for smerter i nakke, ryg, arm, skulder og desuden hovedpine – så spild ikke tiden længere, men gør noget ved kommende eller nuværende smerter!

No Comments

Post A Comment