Cykelholder | Find den perfekte cykelholder til ferien - Opuskbh
15551
post-template-default,single,single-post,postid-15551,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,overlapping_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Find den perfekte cykelholder til cykelferien

Cykelferier med familien

Ferier er for mange en tid, hvor der er fokus på afslapning og forkælelse. Derfor hænder det ofte, at man negligerer motion, og ikke har helt så stor fokus på sundhed. For mange er dette intentionen, og så vender de tilbage til den sunde livsstil efter ferien, men der er også mange, der ønsker at opretholde formen og livsstilen under ferien, og dette er også muligt. Der findes et hav af forskellige ferier, man kan tage på, hvor man stadig holder sig aktiv. En af disse er cykelferier.

cykel holder

Cykelferier er en god måde at bruge tid sammen med familien, samtidig med at man holder sig aktiv og får oplevet en masse spændende ting. Når man tager på cykelferie står oplevelserne i kø, og man oplever med garanti noget, som man ikke ville have gjort, hvis man transporterede sig på anden vis. Der er mange forskellige måder at holde cykelferie på. Man kan vælge at starte fra en destination og så cykle hele vejen til ens endelige destination. Herunder kan man også vælge, om man vil sove i telt på campingpladser, eller om man ønsker at bo på hoteller. Man kan også vælge at købe en cykelholder til bilen, og så smide cyklerne bag på og køre nogle af strækningerne i bil.

 

Danmark eller sydpå?

Danmark er et af verdens bedste cykellande, fordi der bl.a. er 11.000 km. skiltede cykelruter og derudover er landskabet forholdsvis fladt, så man ikke behøver at anstrenge sig ved at skulle cykle op af stejle bjerge. Hvis man derimod ønsker at udfordre sig selv, og lige netop cykle op af bjerge og mere kuperet landskab, så kan man med fordel smække cyklerne bag på bilen og drage sydpå. Mange familier vælger at køre til Sydeuropa i bil, og så cykle rundt når man er ankommet. Ønsker man at have sine egne cykler med, er det vigtigt at finde en ordentlig cykelholder til bilen. Der findes mange forskellige cykelholdere på markedet, der varierer i design, pris, stabilitet og funktionalitet.

 

Tips til valg af cykelholder

cykel holder

Når man er på udkig efter en cykelholder, bør man være opmærksom på nogle forskellige ting. Det er eksempelvis vigtigt at købe en cykelholder, der er stabil, sikker og nem at montere. Dette gør hele processen meget nemmere. Derudover kan man også tage stilling til, om man ønsker en cykelholder, der er lavet i et elegant design, der passer til bilen. For nogen er dette vigtigt, mens det for andre er mere vigtigt med funktionaliteten. Er man en familie på fem personer, hvor der dermed også skal fem cykler med på ferie, så er cykelholderen naturligvis også dyrere. Cykelholdere kan fås fra omkring 1000 kr. helt op til 6000 kr., alt efter hvor man køber dem, og hvordan kvaliteten skal være. Det kan ofte være en fordel, at søge på nettet efter cykelholdere, da der her tit kan være penge at spare. Der findes mange forskellige online butikker, der tilbyder cykelholdere fra forskellige brands til gode priser. Nogle af de mest populære brands er:

  • Thule
  • Atera
  • Saris
  • BuzzRack
No Comments

Post A Comment